Vrea sa-si schimbe stilul muzical si sa colaboreze cu trupa ei preferata, insa Claudia Patrascanu nu a adunat suficient curaj sa-i abordeze direct pe baietii de la B.U.G. Mafia, asa ca incearca prin intermediul „ring”.

In ciuda faptului ca e una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, Claudia Patrascanu e timida in fata celor cu care doreste sa colaboreze. A avut succes pe plan muzical cu formatiile in care a cantat, a aratat ca e sigura pe ea, dar acum ezita sa-si abordeze direct trupa preferata. „Ii consider foarte buni pe baietii de la B.U.G. Mafia. Au perioade cand stagneaza si lucreaza, apoi ies si scot ceva foarte tare. Inainte cantam alt gen de muzica, dar acum vreau sa vin cu ceva mai indraznet, mai cu tupeu. Mi-ar placea sa cant cu ei, dar nu indraznesc sa le propun”, a declarat Claudia Patrascanu pentru „ring”.

„Vreau ca muzica mea sa intre pe radio”
Tot mai multi artisti considera ca au succes deplin in cariera muzicala abia cand muzica pe care o canta se aude si la radio, si nu la oricare, ci la cele de top. Claudia Patrascanu revine in forta pe piata muzicala si chiar daca ultima ei piesa, „Vrei”, nu a intrat pe radio, e ambitioasa si face totul pentru a-si atinge scopul. „Din toamna voi colabora cu cei mai buni si sper ca muzica mea sa intre pe radio si sa nu mai iasa de acolo. Daca ultima piesa nu a ajuns la radio, inseamna ca nu a fost cea mai buna”, ne-a mai spus Claudia Patrascanu. – See more at: http://stirile.rol.ro/claudia-ex-sexxy-intimitada-de-b-u-g-mafia-n-am-tupeu-sa-le-propun-un-duet–888508.html#sthash.r1JjmMNM.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here