Se pare că CTP Cluj-Napoca aduce vești bune pentru cetățenii din Cluj-Napoca. Mai precis, se va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun cu încă 20%, din pricina intensificării traficului și începerea noului an univesitar.

Iată ce comunică CTP Cluj-Napoca:

Compania de Transport Public Cluj–Napoca SA anunta suplimentarea numarului mijloacelor de transport în comun cu inca 20%, incepand cu data de 03.10.2022, odata cu inceperea noului an universitar si a intensificarii activitatii in majoritatea unitatilor economice din municipiul Cluj-Napoca.

Reamintim ca precedenta majorare a numarului mijloacelor de transport scoase in circulatie, de cca 25%, a avut loc la data de 05.09.2022.

Precizam pe aceasta cale ca, pe baza HCL 95/2020 si HCL 460/2022,  studentii, masteranzii si doctoranzii posesori ai unuia din cardurile nebancare Studcard, Isic, Euro<26, Omnipass, A card/A kártya si City Card Student, inmatriculati la zi-buget la universitatile de stat, cu varsta de maxim 26 ani, beneficiaza de abonament gratuit cu 120 calatorii pe luna, iar cei la zi-taxa inmatriculati la universitatile de stat si private acreditate beneficiaza, la pretul de 44 RON, de abonamente cu 120 calatorii pe luna, pe raza municipiului Cluj-Napoca.

          Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here