Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, urmează să prezinte, miercuri, în şedinţa de Guvern, elemente ce ţin de proiectul de lege pe care l-a anunţat privind introducerea obligativităţii certificatului Stop COVID la locul de muncă, au precizat surse guvernamentale.

Potrivit acestora, la solicitarea premierului Nicolae Ciucă, ministrul Rafila va aduce clarificări pe marginea mai multor aspecte ale proiectului cu scopul de a se stabili impactul bugetar al măsurii, inclusiv privind voucherele electronice în baza cărora angajaţii nevaccinaţi vor beneficia de teste COVID gratuite pentru perioada de timp care va fi stabilită.


sursa: agerpres.ro

Citește și: Un porc liber a fost surprins pe Bulevardul Muncii

1 COMENTARIU

  1. Oare premierul si ministrul asta al asa zisei sanatati sant neamuri,sant rude de gradul intai,doi sau..doispce,de se potrivesc de minune in a da cu tavalugul,ranjind,peste romani?Nemernicii cu Arafatul lor cu tot.Astia,in goana lor pupincurista vor inventa toate pupaturile focoase date sefilor,pentru satisfacerea orgasmica in fata unui dusman orb din pacate.Iisus Cristos n-a reusit sa ajunga pana constiinta lor,Mantuitorul omenirii a luat totul la gramada,n-a putut alege ticalosii in marinimia Sa divina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here