Potrivit unui anunț făcut de viceprimarul Dan Tarcea, în următoarea perioadă de timp vor începe lucrări de modernizare pe mai multe străzi din oraș.

De asemenea, primarul Emil Boc a anunțat la Realitatea FM că în zona Bulevardului Nicolae Titulescu se vor amenaja șapte parkinguri pe structură ușoară care vor prelua cele 400 de parcări care se vor desființa de pe respectiva stradă.

Anul acesta administrația locală vrea să extindă sistemul de benzi dedicate mijloacelor de transport în comun care funcționează acum pe Bulevardul 21 Decembrie, între biserica Sfântul Petru și strada Memorandumului pe un parcurs de 1,6 kilometri până la strada Coșbuc, sau chiar până în cartierul Mănășur, pe Calea Mănăștur și Calea Florești.

În primă fază se va merge de pe Memorandumului, până la starda Coșbuc, a menționat Boc. În acest sens există 2-3 variante care vor fi puse în deszbatere publică în perioada următoare pentru a se alege cea mai bună soluție, a mai spus primarul.

 

 

Potrivit acestuia, începând cu data de 16 aprilie, vor începe lucrări de modernizare și reparații pe următoarele străzi:

Ion Creangă
Teodor Mihali
Rodnei
Ady Endre
Pasteur nr. 24 (curte)
Jupiter nr. 1 (curte)
Ion Meșter nr. 10-12 (curte)
Almașului
Uliului (zona nemodernizată)
Dosul Văii Chintăului
Borhanci (zona școlii)
Mentenanței

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here