Din 22 septembrie, la Câmpia Turzii se va deschide un sediu al serviciului public judeţean pentru permise de conducere şi înmatriculare, potrivit unui anunț făcut de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.
„Această măsură reprezintă încă un pas important al MAI pentru dezvoltarea serviciului public, oferind cetăţenilor care solicită derularea de operaţiuni pe linie de înmatriculare auto să aleagă între sediul aflat în municipiul reşedinţă de judeţ sau sediul secundar, ceea ce va conduce la diminuarea distanţelor parcurse în vederea soluţionării diferitelor operaţiuni, dar şi la reducerea aglomeraţiei”, a declarat Marcel Vela.
În sediul secundar de la Câmpia Turzii se vor desfăşura activităţi de preluare a documentelor necesare operaţiunilor de înmatriculare a vehiculelor şi de eliberare a plăcuţelor cu numere de înmatriculare. În zilele de marţi şi joi, cetăţenii vor putea beneficia de aceste servicii fără a fi nevoie să se deplaseze până în municipiile reşedinţă de judeţ.
Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Prefectura Cluj vor întreprinde, în perioada imediat următoare, demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acestei măsuri, pentru ca din data de 22 septembrie sediul secundar de la Câmpia Turzii să poată fi deschis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here