Singurul candidat care s-a înscris la alegerile pentru desemnarea șefuui de orhanizație locală PNL Cluj Napoca este Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj Napoca și actualul șef al organizației locale.

Alegerile vor avea loc vineri, 9 iulie 2021.

Actualul președinte al PNL Cluj-Napoca este în asentimentul celorlalți lideri liberali clujeni, Emil Boc și Daniel Buda, care și-au manifestat susținerea pentru premierul Florin Cîțu la congresul PNL din toamnă.

„Eu mi-am exprimat poziția de mai multe ori, și cred că viitorul Partidului Național Liberal este cu premierul Florin Cîțu președinte. Apreciez foarte mult munca pe care a făcut-o Ludovic Orban, a fost un lider potrivit, la momentul potrivit. A făcut ceea ce trebuia să câștigăm alegerile, dar cred că pentru provocările pe care le avem pe viitor mai potrivit este Florin Cîțu”, a precizat Tarcea pentru zcj.ro.

Alegerile pentru funcția de președinte al organizației județene PNL Cluj sunt programate în 18 iulie. Congresul PNL va avea loc în 25 septembrie, la București. Premierul Florin Cîțu și actualul șef al liberalilor, Ludovic Orban, sunt singurii care și-au depus candidatura, în mod oficial, până la această oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here