Liderul Pro România, Victor Ponta, a povestit un episod legat de relația lui cu actualul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, precizând că el a fost cel care l-a luat din PNL și l-a făcut consilier.

”Teodorovici nu m-a numit pe mine în nicio funcție, eu l-am luat de la PNL, că nu voia să-l pună Crin Antonescu și l-am luat consilier și l-am pus ministru. Era membru PNL și Crin mi-a zis ”ia-mi-l de pe cap”.

Principalul conflict pe care l-am avut de gestionat a fost atunci când Dragnea a venit la mine în birou, era numărul doi în partid și mi-a zis ”să-l dai afară pe securistul ăla, pe turnătorul ăla de Teodorovici, că uite ce a făcut, m-a pârât la OLAF cu Tel Drum„. Teodorvici era ministrul Fondurilor Europene. L-am chemat pe Teodorovici și mi-a spus că OLAF i-a trimis lui faimoasa chestie cu cele 25 de milioane”, a declarat Victor Ponta la B1 TV.

Precizările fostului premier vin în contextul în care Teodorovici a declarat duminică, faptul că Ponta lansează atacuri la adresa lui pentru că vrea să îl asocieze cu introducerea de noi taxe și că el a fost cel care, atunci când Ponta era permier, i-a spus să renunțe la mai multe taxe.

„Domnul Ponta vrea să bage bățul prin gard că așa îi place să facă. Spune că eu și doamna prim ministru suntem pasibili de ce? Să-și aducă aminte că tot ce a făcut așa cum i-a spus, când a făcut altfel decât i-am spus, a făcut rău. Mai multe nu spun,” a spus Eugen Teodorovici la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here