Anunțul public făcut de către deputatul Horia Nasra, prin care și-a anunțat revenirea la partidul „mamă”, PSD Cluj, a fost șters de pe pagina sa de Facebook însă acesta ne-a oferit prima declarație oficială. Fostul coleg de partid, Gabriel Oniga, a comentat și el plecarea furtunoasă al acestuia din Pro România.

Deputaul Horia Nasra a confirmat telefonic revenirea sa în PSD Cluj și a declarat următoarele:„Am revenit acasă, în partidul în care am intrat acum mulți ani. Mă bucur că liberalii nu au reușit să strângă voturile pentru moțiune și sper să se limpezească lucrurile și la PSD Cluj.”

Image result for horia nasra

Nelipsită este și declarația fostului coleg Gabriel Oniga care a comentat „fericitul” eveniment: „Îi urez mult succes în carieră, are o traiectorie foarte interesantă care îi garantează succesul în politica românească”.

Related image

Victor Ponta a reacționat imediat, făcând la rândul său un anunț public pe rețelele de socializare:

„Eu pot doar sa le ofer unor deputati PSD o sansa sa iasa din minciuna din ultima perioada, sa isi recastige o parte din curajul, respectul si demnitatea pe care le-au pierdut prin complicitatea cu oameni si actiuni injositoare / si pot sa le ofer o alternativa politica curata de centru stanga pentru viitor!

Viorica Dancila poate sa le ofere acelorasi oameni functii, bani si avantaje imediate , totul pe termen foarte scurt – in schimbul demnitatii si respectului de sine si fata de oamenii din comunitatea lor!

Alegerea le apartine acestor oameni – important este sa nu poata sa spuna niciodata ca NU au avut alternativa! Si important ca oamenii sa tina minte pana la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentantii lor!

Ps – cei doi deputati NU sunt dintre cei 237 care au semnat motiune / insa votul lor ar fi contat – in primul rand pentru ei insisi ( si pe urma pentru noi toti)!

Ps 2 – am intrat din curiozitate pe pagina de Facebook a dlui deputat Nasra sa vad ce gandesc si alti oameni despre decizia lui . Daca sunteti curiosi„.

Image result for victor ponta suparat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here