Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, la Parlament cu nu prea a înțeles ce s-a întâmplat în partid cu privire la Legea grațierii și că acest lucru nu face bine.

„Nu fac parte nici din conducerea PSD, nici nu sunt consultat în momentul deciziilor şi nici nu sunt acreditat sau abilitat să vorbesc în numele lor. Nu ştiu ce au decis şi de ce au decis. N-am prea înţeles exact tot  ce s-a întâmplat în ultima perioadă, cum nu cred că aţi înţeles nici dvs. Mă uit şi aflu de la televizor. Cui ajută? Nu ştiu. Cui face rău? PSD-ului, normal. Normal că îi face rău PSD-ului. Cine a avut de pierdut? De două – trei zile avem numai ştiri negative. Mă rog, să sperăm că vor veni şi ştirile pozitive”, a declarat Ponta, la Parlament.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut miercuri că a existat o lipsă de comunicare şi neîncredere între fostul lider de grup al senatorilor PSD, Şerban Nicolae, şi conducerea partidului şi a susţinut că o lege a graţierii nu rezolvă problemele din justiţie potrivit EVZ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here