Fostul premier Victor Ponta a fost invitat marţi seară la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a dezvăluit că are trei copii, nu doi, aşa cum se ştia până acum.

Potrivit Wowbiz.ro, copilul despre care a vorbit Victor Ponta în emisiunea lui Denise Rifai este o fetiță înfiată dintr-un centru de plasament de acesta și de soția sa, Daciana Sârbu. Micuța are 6 ani, se numește Maria, iar Victor Ponta nu a vrut să vorbească despre ea până acum pentru a nu se interpreta că se folosește de acest subiect în campanie. Mai ales că actele de adopție au fost gata chiar înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie.
Întrebat câţi copii i-ar plăcea să aibă, Victor Ponta a fost clar: ”Trei. Câţi am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dvs”, a răspuns Victor Ponta. La finalul interviului însă, Denise Rifai a vrut să lămurească subiectul şi a insistat: ”Aţi vorbit despre al treilea copil…”. ”Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezenţa Dacianei”, i-a spus Victor Ponta.

După emisiune, și Denise Rifai a venit cu lămuriri pe contul ei de socializare.

„Am convenit cu invitatul meu din această seară, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările legate de răspunsul său, referitor la faptul că are 3 copii, și nu 2, așa cum știam cu toții până acum. Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm!”, a dezvăluit jurnalista Denise Rifai, pe contul ei de socializare.

Despre Victor Ponta se știa că au doi copii, Andrei, de 17 ani, din prima căsătorie, și o fetiță, Irina, de 12 ani, împreună cu Daciana Sârbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here