Victor Socaciu, fost deputat PSD, a declarat, la ieşirea de la sediul DIICOT, că îi rămâne recunoscător medicului Mihai Lucan pentru ceea ce a făcut pentru el, refuzând să dea alte detalii.

„Am fost audiat ca martor în procesul profesorului Lucan, căruia îi rămân recunoscător pentru ce a făcut pentru mine. În ceea ce priveşte discuţiile mele cu procurorii, le-am avut aici la DIICOT, sunt lucruri pe care nu le pot discuta cu dumneavoastră. Nu discut problemele astea, le-am discutat cu domnul procuror”, a declarat Victor Socaciu, la ieşirea de la sediul DIICOT, citat de Mediafax.

Audierea vine după ce fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu a declarat că Victor Socaciu şi Alexandru Arşinel au beneficiat de transplant preferenţial.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a scris, luni, pe pagina sa de Facebook, că rinichii primiţi de Socaciu puteau să salveze doi adolescenţi, care au murit, chiar în timp ce se întorceau spre casă de la dializă, din Cluj-Napoca.

„Astăzi la DIICOT a fost audiat Victor Socaciu. Un munte de nesimţire mai mare ca Arşinel. Pe vremea când era deputat PSD acesta a sărit rândul la transplant şi în anul 2009 a primit doi rinichi de la o fetiţă de 10 ani aflată în moarte cerebrală. Acei rinichi puteau salva doi copii, vă dau doar două nume, Gabi Miciu şi Viorel Bora, verişori, din judeţul Bistriţa. Pentru că nu avut şansa unui transplant funcţional aceşti copii făceau drumul Bistriţa-Cluj pentru a petrece de trei ori pe săptămână pe un aparat de dializă vital pentru supravieţuire. Viaţa lor a fost curmată brusc acum 3 ani atunci când pe drumul de întoarcere de la dializă cu Ambulanţa, un tir a intrat pe contrasens şi i-a omorât”, a scris Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

În acelaşi dosar au fost audiaţi, printre alţii, Alexandru Arşinel, Emil Boc şi Florian Bodog.

Săptămâna trecută, medicului Mihai Lucan i-a fost înlocuită măsura controlului judiciar cu cea a arestului la domiciliu.

1 COMENTARIU

  1. Pai nu este prost destul , sa spuna ca a dat o spaga de 6000 euro !!!La fel si idiotul de Arsinel , care a dat 20 000 de lei!!!Cand m-am dus eu la sotie , internata de urgenta la ICTR , au inceput sa-mi spuna ca trebuie facut CT , care la Hiperdia costa 500 Ron , iar la LukMed costa 740 Ron !!!Si asta repede , ca sa-i poata stabili un diagnostic !!!Cand m-am dus sa-i duc tinuta de spital, fiul Lucan s-a purtat cu mine de parca eram cine stie ce TERORIST infiltrat in casa lui ma-sa !!!Am fost poftiti sa mergem in sala de asteptare , unde am ramas foarte indignat de felul cum arata aceasta !!! Parca era WWCul public din gara !!!Apoi cand am cerut sa fie externata , domnul Dr. Constantin a vorbbit cu mine de parca eram sluga lui tac-su si mi-a externat-o abia a doua zi !!!Asta la insistentele mele , el si medicul rezident motivand ca vrea domnul profesor sa stea de vorba cu mine !!!Mentionez ca sotia mea era ASIGURATA !!!(voi reveni)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here