Magistrații de la Judecătoria Sector 5 au decis că dreptul la siguranță și dreptul la apărare ale lui Liviu Dragnea au fost întradevăr încălcate, a anunțat avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu.

„Solutia pe scurt: Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de Penitenciarul Rahova , împotriva încheierii nr. 393/08.04.2021, pronunţată în dosarul nr. 387/2021, de către judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Rahova. Întrucât contestaţia a fost formulată de către o instituţie a statului cheltuielile rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 17.05.2021”, este minuta publicată de Judecătoria Sector 5.

„Mai adăugăm niște drepturi la lista de drepturi încălcate în privința domnului Dragnea. După ce i-au fost încălcate dreptul la muncă constatăm că în cadrul penitenciarului i-au fost încălcate dreptul la sănătate și dreptul la asistență juridică. Dânsul a și explicat. A avut o intervenție chirurgicală pe spate, iar ulterior, întrucât l-au carantinat încă o dată, din punctul nostru de vedere fără niciun fundament medical sau legal, când trebuia să i se acorde asistență medicală nu i s-a acordat. Asistentul nu a avut voie să intre în cameră, iar Dragnea nu a avut voie să iasă din cameră. Dânsul a fost obligat să se panseze singur pe spate sau să apeleze la bunăvoința unuia dintre colegii de cameră, ceea ce s-a și întâmplat”, a spus avocata fostului lider PSD.

„În ciuda faptului că medicul recomandase pansarea din 2 în 2 zile, operația s-a reinfectat și a trebuit să fie operat a doua oară pentru că nu i s-a acordat această asistență”, a mai adăugat Teodosiu.

Citește și: Cu o zi înaintea demiterii, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu l-a cadorisit cu 1,6 milioane lei pe unul dintre proxy-urile lui Liviu Dragnea

Sursă: știripesurse.ro știridiaspora.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here