David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj, împreună cu vechii membri ai Consiliului de Administrație au câștigat astăzi procesul intentat împotriva Consiliului Județean Cluj și a actualilor membri CA. Tribunalul Cluj a suspendat hotărârea de Consiliu Județean prin care au fost schimbați membrii CA ai Aeroportului. Hotărârea nu este definitivă, însă este executorie!!! Reclamanții au fost reprezentanțu în faza de judecată de către avocații Ciprian Păun și Ovidiu Podaru.

”Respinge excepțiile invocate. Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanți în dosarele conexate 915/117/2019, 2020/99/2019 și 1000/117/2019, în contradictoriu cu instituțiile pârâte Consiliul Județean Cluj și Județul Cluj. Suspendă efectele executorii ale HCJ Cluj. Nr, 33/2019 până la soluționarea definitivă a cauzei. Anulează HCJ Cluj nr. 33/2019. Respinge cererea de constatare a suspendării de drept. Obligă instituțiile pârâte la plata în favoarea reclamanților din dosarul nr. 915/118/2019 a cheltuielilor de judecată constând în 70 lei taxă de timbru și câte 2000 lei onorariu avocațial în favoarea fiecărui reclamant. Cu drept în recurs în 5 zile de la comunicare în privința suspendării. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare în privința anulării”, se arată în soluția pe scurt a Tribunalului Cluj.

1 COMENTARIU

  1. Tișe, demisia sau te vor debarca clujenii! Ești cel mai bogat politician din Cluj, dar și cel mai corupt, nesimțit și incompetent – practic mai mult ai distrus decât ai făcut. Pleacă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here