Videanu a precizat că PDL a convocat Biroul Permanent Naţional, la 17.00, principalul subiect de discuţie fiind, pe lângă analiza rezultatelor alegerilor, perspectiva imediată a demarării negocierilor politice.

"Nu aş putea să anticipez care vor fi rezultatele BPN. Punctul meu de vedere personal, cred că România are astăzi nevoie de un guvern de dreapta, un guvern care să vină cu soluţii la problemele grave pe care le are societatea, atât din punctul de vedere al crizei economice, politice, dar la fel de important, la criza morală care s-a instituit în ultima perioadă cu o coaliţie de la dreapta la stânga, încrercând să dea o soluţie României", a spus el.

Despre anunţul PSD potrivit căruia Mircea Geoană se afla în frunte, potrivit numărătorii paralele, Videanu a spus că social-democraţii mizează pe "politicianism, nu pe profesionalism şi lipsă de decenţă în a şti să piardă în competiţia politică".

"În momentul în care BEC va anunţa punctul de vedere oficial, poziţia PSD va fi în afara legii", a mai spus Videanu.

Întrebat dacă PDL exclude orice timp de alianţă cu PSD, Videanu nu a dat un răspuns, menţionând doar că BPN va lua o decizie privind negocierile.

Videanu a mai spus că democrat-liberalii nu au avut niciun fel de discuţii până în acest moment cu liberalii.(A.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here