Sursa foto: ISU CLUJ

Un accident rutier a avut loc în Jucu, între două mașini, soldat cu patru victime. Un bărbat a rămas încarcerat într-una dintre mașini, iar trei tineri cu vârsta între 18 și 20 de ani au primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD ajuns la fața locului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut în localitatea Jucu. În accident au fost implicate două autoturisme, iar într-unul dintre acestea se afla încarcerat un bărbat de 40 de ani. Folosind echipamentele speciale, pompierii l-au extras din mașina puternic avariată și l-au predat echipajelor medicale, acesta fiind conștient și cooperant.

Totodată, trei tineri de 18, 19 și 20 de ani primesc îngrijiri medicale, având la o primă evaluare leziuni minore. În sprijin a fost chemat și elicopterul SMURD de la Jibou, însă nu a mai fost necesară intervenția acestuia. La misiune iau parte două autospeciale, un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă și două ambulanțe SAJ”, a transmis ISU Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here