Scandalagii şi nu fotbalişti. Doi jucători transferaţi la CFR Cluj nu şi-au stricat blazonul şi s-au destrăbălat în cluburile din centrul Clujului cu o betie traznet. Si-au arătat chiloţii la chelneriţe, au dat cu picioarele în mese şi nu s-au lăsat până nu au fost daţi afară de către bodyguarzii. Gazeta de Cluj va prezinta imagini incendiare cu doi fotbalisti ai CFR in ipostaze jenante atat pentru conducerea unui club profesionist de fotbal, cat si pentru doi „jucatori de nationala”.

Citeste si:

CONCURS: Like sau Share pentru a castiga un zbor deasupra Clujului

Este vorba despre  nimeni altii decat Gabi Tamaş şi Florin Costea de la CFR Cluj. Ei au făcut chiar in aceasta duminica scandal într-un bar de manele din centrul Clujului. Aburiţi de alcool şi amatori de senzaţii tari, cei doi s-au dat în spectacol în faţa chelenriţelor şi a tuturor persoanelor care erau de faţă. Gabi Tamas este chiar la primul weekend in Cluj-Napoca si a zis ca trebuie sa se distreze la maxim.

Fotbalistul Gabi Tamas nu este la primul incident de acest tip, el mai primind in trecut si interdicitia de a parasi tara timp de 30 de zile, conform stirilorprotv.ro. Tamas Sebastian Gabriel este inculpat intr-un dosar penal care se judeca la Bucuresti, fiind acuzat de distrugere. In schimb, Florin Costea a stat mai mult in umbra fratelui sau, Mihai Costea, care a intrat in lumina reflectoarelor dupa ce a fost cuplat cu Daniela Crudu. Se pare ca si Florin Costea este amator de senzatii tari, iar Gazeta de Cluj va prezinta in exclusivitate videoul cu “dotarile” fotbalistului. Florin Costea si-a dat jos pantalonii in fata chelneritei, fiind probabil nemultumit ca nu este lasat sa intre in club in pantaloni de trening.

Gabi Tamas a facut si el “figuri” in clubul din centrul urbei. Costea a dat cu picioarele in masa, sfidand personalul localului care incerca sa aranjeze mesele. ”Marele” fotbalist nu s-a lasat mai prejos de asteptarile clujenilor si a inceput sa rupa cluburile, sa faca scandal dupa consumarea unui pahar in plus.

Conform site-ului www.transfermarkt.de, Gabriel Tamas valoreaza 1,5 milioane de euro, iar Florin Costea 900.000 de euro.

Citeste aici punctul de vedere oficial al clubului.

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=KTfmTPZYziI[/youtube]

19 COMENTARII

  1. […] Doi fotbalisti de la CFR Cluj au fost surprinsi intr-un bar din oras in ipostaze jenante. Gabi Tamas si Florin Costea au fost filmati de camerele de supraveghere ale localului intr-o stare avansata de ebrietate, aratandu-si chilotii angajatelor, iar dupa ce au dat cu picioarele in mese, au fost scosi afara de bodyguarzi, scrie Gazeta de Cluj. […]

  2. […] Este vorba despre  nimeni altii decat Gabi Tamaş şi Florin Costea de la CFR Cluj. Ei au făcut chiar in aceasta duminica scandal într-un bar de manele din centrul Clujului. Aburiţi de alcool şi amatori de senzaţii tari, cei doi s-au dat în spectacol în faţa chelenriţelor şi a tuturor persoanelor care erau de faţă. Gabi Tamas este chiar la primul weekend in Cluj-Napoca si a zis ca trebuie sa se distreze la maxim, scrie gazetadecluj.ro.  […]

  3. […] Gabi Tamas a făcut și el “figuri” în clubul din centrul urbei. Costea a dat cu picioarele în masă, sfidând personalul localului care încerca să aranjeze mesele. ”Marele” fotbalist nu s-a lasat mai prejos de așteptările clujenilor și a început să rupă cluburile, să facă scandal după consumarea unui pahar în plus” arată site-ul Gazeta de Cluj. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here