În urma unei descinderi care viza destructurarea unei grupări de poronografie infantilă, 3 tinere complet dezbrăcate au fost prinse de mascați în timp ce făceau videochat în Iași.

În imagini se poate vedea cum cele trei tinere complet dezbrăcate se aflau în toiul unei sesiuni de videochat erotic când pe ușă intră în forță polițiștii de la trupele speciale. Alături de fete, pe patul din încăpere se afla și un cățel, care a fugit speriat la intrarea mascaților.

Potrivit polițiștilor ieșeni de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO), o grupare infracțională coordonată de un tânăr de 21 de ani obliga mai multe tinere să practice videochat, în condiții umilitoare.

Imaginile sunt de la o acțiune DIICOT din data de 13.04.2021 și vizează acuzații de pornografie infantilă. Un bărbat este acuzat că organiza spectacole erotice în cadrul ședințelor de videochat, inclusiv cu fete minore.

Inițial s-a dispus măsura controlului judiciar față de el, dar mai apoi s-a solicitat înlocuirea măsurii. Vineri s-a decis arestarea lui preventivă, dar tânărul în vârstă de 21 de ani este de negăsit acum, fiind căutat de poliție.

Citește și: Cum a ajuns România capitala videochatului? Interviu din culisele unui studio clujean

Sursă: știrileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here