Îndemnuri la violență și viol, cam așa se poate descrie parada în care mascații din Berzunți au apărut, în fața oamenilor, îmbrăcați în soldați ruși și conducând autovehicule inscripționate cu litera Z.

Toată această paradă a avut loc în Bacău, iar oamenii au reacționat imediat, cerând ca persoanele care au îmbrăcat hainele de soldați ruși să fie aspru pedepsiți.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău au deschis un dosar penal în care fac cercetări după ce, în cadrul unei parade cu mascaţi din comuna Berzunţi, mai multe persoane s-au costumat în soldaţi ruşi şi au defilat cu autovehicule imitând pe cele militare, având inscripţionată litera „Z”. „Poliţiştii băcăuani s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile video apărute în spaţiul public şi au demarat verificări în baza Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 31 din 2002, pentru a stabili cu exactitate situaţia de fapt, iar în funcţie de rezultat se vor lua măsurile legale ce se impun”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

În fiecare an, în localitatea băcăuană Berzunţi are loc o paradă a mascaţilor care abordează diverse teme.

Citește și: O firmă cu acționari din Elveția a semnat contractul pentru transportul levigatului de la Pata Rât

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here