Mai mulți bărbați din județul Neamț s-au filmat în timp ce scoteau patru pui de urs din bârlogul lor și îi aruncai nemilos prin zăpadă. O asociație pentru protecția animalelor a postat filmulețul pe Facebook și a lăsat un mesaj dur la adresa indivizilor.

„Patru pui de urs scoși brutal din bârlog și aruncați prin zăpadă! Patru indivizi aflați pesemne într-o exploatare forestieră scot puii și-i manipulează brutal pentru a le identifica sexul! În loc să sune la 112 sau să anunțe Ocolul Silvic, sau măcar să aibă reacții de oameni normali – ei fac din asta o distracție pe măsura minților și sufletelor limitate pe care le au”, au scris reprezentanții asociației Casa lui Patrocle – Animal Rescue.

Filmulețul poate fi vizionat AICI.

Aceștia precizează că nu se știe ce s-a întâmplat cu puii de urs, dar că cel care a filmat lucrează în județul Neamț, unde ar fi fost făcută și înregistrarea.

„Cel care a filmat lucrează pe taf undeva in județul Neamț și-i cunoaștem identitatea. Iar filmarea este făcută cu siguranță în Neamț. Bănuim că azi (joi-n.r.)”, au mai scris reprezentanții asociației pe rețeaua de socializare. Aceștia au precizat că datele vor fi puse la dispoziția autorităților, conform Adevărul.

Reacția oamenilor prin comentarii:

”Mi-as fi dorit atunci sa vina mama urs sa ii intrebe de vorba putin…astia nu se pot numi oameni…”

”Astia au serioase probleme psihice : sa facem cu totii o petitie sa – i inchida pe viata la nebuni! Bietii ursuleti! Ce rau imi pare ca nu era mama lor orin preajma! Poate data viitoare! Creaturi ingrozitoare, oribile si scarboase (cei care aratau ca niste oameni, ca sa fim seriosi, nu sunt). Sa vedem ce face politia animalelor!”

Citește și: Clujeanul băut care a provocat accidentul din Feleacu a fost reținut

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here