Un cititor de-al nostru ne-a semnalat faptul că în Piața Abator din orașul de cinci stele al lui Boc, gunoaiele au devenit noua atracție în zonă. Privind la videoclipul de mai jos, se poate observa cum gunaiele tronează lângă tomberoane, fiind „invadate” de zeci de porumbei.

Nu este pentru prima dată când, de la începutul anului 2023, gunoaiele au „invadat” străzi din orașul condus de Emil Boc. Activistul Mihai Goțiu a precizat că pe lângă blocul său, de pe strada Donath, pe o rază de circa 150 de metri, tomberoanele dau pe afară.

„De la sfârșitul lunii ianuarie 2023, intră ”în pâine” un nou salubrist la Cluj-Napoca, Supercom. Bucureștenii ”cunosc” firma, clujenii într-o mică măsură (că doar de spălat niște străzi s-au mai ocupat pe aici). E vorba de noul (super)contract pentru întreg județul Cluj, întins pe o perioadă de 10 ani, în valoare de 84 de milioane de euro. Oficial, mobilizarea noului operator, zice site-ul primăriei, e de pe 27 ianuarie 2023.

Că e răzbunare sau lehamite, din partea fostului (încă) operator, Rosal, tomberoanele orașului au început să dea pe afară. Imaginile de mai jos sunt doar de pe o rază de circa 100-150 de metri, de pe strada Donath (nr. 107, nr. 170 și nr. 172), de pe lângă blocul meu. Ar fi, totuși, surprinzător, ca fix pe lângă blocul meu, să fie singurele containere din oraș care dau pe afară.

Citește și: Discriminare etnică: copiii români trimiși la plimbare dintr-o grădiniță de lângă Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here