Vietnamezul Vu Van Hai este acuzat de omor, după ce și-a înjunghiat mortal un coleg la o fabrică din Apahida unde lucrau amândoi. Tribunalul Cluj a respins miercuri, 2 decembrie, contestația măsurii arestării preventive făcută de vietnamez, ceea ce înseamnă că bărbatul rămâne în arest.

Vu Van Hai lucra la o fabrică din Apahida, iar în august 2020 a avut o altercație cu un coleg de al său, tot vietnamez. La un moment dat, Vu Van Hai i-a aplicat colegului o lovitură cu un obiect tăietor-înţepător, după care a fugit de la faţa locului.

Ulterior, IPJ Cluj a anunțat că au fost mobilizate forţe din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Compartimentului Canin din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Poliţiei municipiului Cluj-Napoca şi Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, pentru depistarea bărbatului. După aproximativ două ore, bărbatul a fost depistat de către poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, pe raza localităţii Apahida, ascuns în vegetaţia de pe malul Someşului.

În vara acestui an, magistrații Tribunalului Cluj au admis cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și l-au arestat preventiv pe Vu Van Hai pentru o perioada de 30 de zile. Decizia a fost contestată de vietnamez de nenumărate ori, însă cererea acestuia a fost respinsă de fiecare dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here