Un bărbat care a comis fapte de o cruzime de nedescris a fost trimis în judecată și e ținut în arest, după ce aproape a omorât în bătaie și a violat un septuagenar. În urma rănilor, victima a decedat între timp.

Faptele demne de torționari s-au petrecut în urmă cu un an în localitatea timișeană Satchinez. Potrivit evz.ro, inculpatul Franz Vanja e acuzat de săvârşirea infracţiunilor de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte și viol. Probatoriul administrat în cauză în cursul urmăririi penale a relevat că în seara de 25 mai 2017, pe raza localității Satchinez, județ Timiș, inculpatul Vajna Franz a agresat fizic pe o persoană de sex masculin în vârstă de 72 ani, aplicându-i acestuia numeroase lovituri cu pumnii, cu picioarele, precum și cu o bâtă din lemn, lovituri în urma cărora victima a suferit numeroase leziuni traumatice, printre care un traumatism toracic, cu multiple fracturi, contuzii și rupturi de plămân. De asemenea, în aceleași împrejurări, inculpatul a și violat victima, prin introducerea unui corp dur în anus.

Leziunile suferite de victimă au avut o evoluție complicată în final cu bronhopneumonie și pleurezie, conducând la deces, anul aceta în luna iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here