Deputatul USR PLUS, Viorel Băltărețu, a scris pe o rețea de socializare că PSD, PNL și UDMR au continuat opera lui Dragnea în ceea ce privește distrugerea sistemului de Justiție din România.

„Dragnea, fii pe pace, opera ta de distrugere a sistemului de justiție e pe mâini bune! PSD, PNL și UMDR nu au mai așteptat avizul Comisiei de la Veneția. Au ignorat si cele 269 de amendamente depuse de USR.

Un record pentru o lege de asemenea importanță: 60 de minute de dezbateri”, a scris Băltărețu.

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a afirmat în plenul Camerei Deputaților că votul pe legea CSM este unul important.

(…) Astăzi, dumneavoastră, mai târziu, mai bine mai târziu decât niciodată, recuperaţi o agenda pierdută a anului 2021 pentru justiţie şi adoptaţi un prim proiect din cele trei importante privind sistemul judiciar”, a spus ministrul Justiţiei.

Cătălin Predoiu s-a referit la procedura prin care au fost adoptate aceste legi, arătând că ”s-au spus multe neadevăruri pe parcursul acestor 10 luni.

„Am fost nevoiţi să le încasăm cu stoicism şi să ne concentrăm pe cee ace avem de făcut, să nu ne lăsăm distraşi în polemici inutile, pentru că ştiam că vom ajunge astăzi, aici, şi că întotdeauna cei care muncesc merg înainte iar cei care stau şi pălăvrăgesc despre cei care muncesc vor rămâne în urmă” a mai spus Predoiu, scrie News.ro.

Citește și: PNL și PSD au votat pe repede înainte proiectul de lege privind organizarea CSM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here