Viorel Cataramă a fost testat joi pentru COVID-19, după ce, în urmă cu o săptămână a mers într-un focar din localitatea Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, pentru a se infecta. Milionarul a primit rezultatele testelor pentru coronavirus, iar conform comunicatului clinicii OK Medical, care a efectuat analizele, rezultatele testului aa ieșit negativ.

Citește și: Viorel Cataramă vrea să se infecteze cu coronavirus: „Vreau să demonstrez că nu voi păți nimic”

”Ca urmare a solicitărilor media repetate și cu acordul pacientului, OK Medical este în măsură să comunice public următoarele:
În cursul zilei de 14.05.2020, ora 11:30, OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Catarama în vederea testării RT-PCR și anticorpi IgG și IgM SARS COV2.

În data de 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM a înregistrat o valoare negativa. Acest rezultat indica absenta anticorpilor SAR COV2, ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se afla în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare).

Rezultatul testului RT-PCR, a fost validat la data de 14.05.2020, ora 19:40, indicând o valoare negativa, ceea ce releva faptul că pacientul NU a fost purtător al virusului SARS COV2 la momentul recoltării probelor biologice.

La solicitarea pacientului, sâmbăta, 16.05.2020, vă avea loc o noua recoltare de probe biologice în vederea repetării testării RT PCR.”, se arată într-un comunicat al unității medicale.

Citește și: Viorel Cataramă, primele declarații după experimentul COVID: ”Am vrut să demonstrez că mă duc în cel mai periculos loc și nu pățesc nimic”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here