Premierul Viorica Dăncilă a arătat că se simte amenințată de afirmațiile lui Victor Ponta și a spus că e „un om disperat, iresponsabil și lipsit de credibilitate” și dacă nu aduce dovezi, va depune plângere penală împotriva lui. 

„Închidem această zi cu un alt agitator al scenei politice.

Am văzut astăzi în Victor Ponta un om disperat, iresponsabil și lipsit de credibilitate. Am văzut un om care, pentru a-și atinge scopul personal, e în stare să mintă, să acuze fără să prezinte dovezi, să calce și pe cadavre. Nu toți oamenii sunt de vânzare și asta nu înțelege Ponta. Nu toți așteaptă recompense pentru a vedea calea corectă. Aceasta nu e abordarea mea și, în mod cert, nu este modul meu de a face lucruri.

Victor Ponta a atacat astăzi Prim-ministrul țării cu acuzații neprobate și l-a amenințat cu mascații. Aceste declarații sunt de o gravitate extremă care pot avea repercusiuni serioase și pot induce prejudicii de imagine atât în plan intern, cât și în plan extern.

Dacă Victor Ponta mai vrea să aibă vreo fărâmă de credibilitate în fața oamenilor, este dator să aducă probe. Îl somez să prezinte public dovezi pentru toate aceste acuzații. În caz contrar, voi depune plângere penală împotriva domnului Ponta pentru atac la Prim-ministrul României”, a scris Dăncilă pe Facebook. 

Victor Ponta, liderul Pro România, a zis despre Dăncilă că a „cumpărat parlamentari” și că dacă nu vrea să își dea demisia atunci „o să chem mascații să o scoatem din Guvern”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here