Foarte putini si-ar fi imaginat ca Vitali Klitschko, fostul campion mondial WBC la grea va reveni in ring dupa ce si-a incheiat cariera in 2004.

 
Ucraineanul nu a putut sta prea mult departe de locul unde a ajuns celebru, asa ca revine in forta sa isi recupereze centura mondiala de la Samuel “Cosmarul Nigerian” Peter, in direct la Sport.ro, sambata, 11 octombrie, la ora 23:00. Gala va avea loc la Berlin, iar nebunia biletelor a inceput deja din august, data la care au fost puse in vanzare.
Samuel Peter, actualul campion mondial, are antecedente sinistre cu familia Klitschko – singurul boxer care l-a batut vreodata este chiar fratele lui Vitali, Wladimir Klitschko. Vitali are o cariera impresionanta – 35 de victorii, din care 34 KO si doar doua infrangeri, in fata lui Lennox Lewis si Chris Byrd.
Pana la meci, cei doi boxeri au declansat deja batalia declaratiilor care mai de care mai razboinice. “Imi pare rau pentru Peter, dar trebuie sa-l bat. Cred ca-l voi termina undeva intre runda a 5-a si a-6a”, a amenintat Klitschko la conferinta de presa. Nici Peter nu s-a lasat mai prejos. “Promit sa-l fac KO pe Vitali. Aveti incredere in mine. Il voi bate pe Vitali, apoi pe fratele lui. Fara indoiala.”
Cat timp a stat departe de ring, Klitschko si-a incercat norocul in politica si s-a implicat in actiuni umanitare alaturi de fratele lui. Pugilistul a candidat pentru primaria Kievului, dar nu a reusit decat un loc doi.
Meciul pentru centura mondiala WBC la grea dintre Vitali Klitschko si Samuel Peter este in direct la Sport.ro, pe 11 octombrie, la ora 23:00. Meciul poate fi revazut la Sport.ro pe 12 octombrie, de la ora 22:00.

4 COMENTARII

  1. nu stiu cum boxeaza asta da frateso acum 1 saptamana o boxat cu un american si n-am vazut mare lucru. ce-i drept putin spectaculos da eficient. pana la urma o fost un meci fain, sper ca si vitali ii la fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here