Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău a stat în comă timp de aproape două zile după ce a fost victima unui accident rutier în adolescență. Detaliile despre accident au fost dezvăluite într-o emisiune televizată.

Când era o o elevă de liceu în clasa a XI-a, artista Vlăduța Lupău a trecut prin experienţa unui într-un accident rutier cumplit și a fost la un pas de moarte. Artista a povestit că s-a aflat în comă, părinții ei fiind înștiințați că era în stare critică. Timp de o zi și jumătate, Vlăduța Lupău a fost conectată la aparate, în comă. Tot atunci, și fratele ei a fost lovit de mașină.

”Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin, iar un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău”, a spus Vlăduța Lupău.

„Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice”, a mai povestit ea.

Artistea spune că șoferul a fost dat în judecată. Bărbatul suferea de diabet, nu își făcuse insulina și adormise la volan. ”Șoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat”, a mai declarat artista, la Pro TV, în emisiunea „La Măruță”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here