Fosta „Zana a Surprizelor” va incepe, din toamna, o noua emisiune la TVR.
„E un format pe care l-am gandit special pentru televiziunea nationala, amplu, ce isi doreste sa aduca pe micul ecran oameni valorosi si sa schimbe vieti in bine”, a declarat Andreea Marin pentru „ring”.
A cunoscut celebritatea odata cu „Surprize, Surprize”, emisiune de care recunoaste ca ii este dor si considera ca aceasta productie ar prinde si acum la public. „Cred ca ar avea succes, oamenilor le e dor de surprizele placute ale vietii, de povesti adevarate, nu contrafacute, de bucurii spontane, de programe in care se pune suflet. Dar conceptul gandit de mine acum este diferit, desi la fel de plin de viata”, a adaugat Andreea Marin care, intrebata ce alte proiecte mai are din toamna, a recunoscut ca e omul surprizelor: „Sunt omul surprizelor si asa voi ramane”.

„Urmez o dieta vegetariana”
In aceasta vara, Andreea s-a bucurat de vacanta atat cu fiica ei, Violeta, dar si singura, la o clinica din Bodrum. „Timpul petrecut de o mama cu copilul ei e pretios, oriunde s-ar afla. A fost o vacanta cu soare pe frunte si in sufletele noastre”, ne-a spus Andreea despre sejurul cu Violeta.

Legat de vacanta in Turcia, vedeta sustine ca si-a regasit echilibrul. „Am invatat la Bodrum sa am grija nu doar de alimentatie, dar si de flexibilitatea corpului meu, de minte si de suflet. Am regasit echilibrul, starea de bine, de impacare cu mine insami, de acceptare si iubire de sine. Acum urmez o dieta vegetariana, dar fac si masaj si doua tipuri de miscare, folosind doua aparate. Prima tehnica se numeste hypoxi, presupune mersul pe banda intr-un costum de neopren conectat la un aparat ce creeaza vacuum in interiorul costumului si vascularizeaza zonele din care slabim prea putin la orele de sport. Al doilea tip de antrenament e infrafit si presupune mersul pe bicicleta intr-o capsula cu lumina pulsatorie menita sa-ti regleze metabolismul, sa-ti reduca senzatia de foame, dar in care transpiri abundent si iti lucrezi bine muschii”, a marturisit Andreea Marin.

„Am fost curioasa sa ma descopar”
Vedeta TV nu a ratat nici baile turcesti. „Hamamul e parte din programul de detoxifiere. Si pielea are nevoie de curatenie, nu doar colonul, intestinele”, sustine Andreea, care marturiseste ca dorinta de cunoastere in privinta dezvoltarii personale o are de multa vreme. „Sincer, de cand ma stiu am fost curioasa sa vad, sa aflu, sa intreb, sa descopar ce e in jur si pe mine insami”, ne-a dezvaluit Andreea.
„Cred ca discretia, atat cat e posibila in viata mea, este necesara pentru o relatie.” – ANDREEA MARIN, despre relatia cu iubitul turc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here