Zece oameni au fost răniţi într-un accident în care au fost implicate un microbuz plin cu muncitori, o maşină de teren şi un autoturism. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, mai ales că mai mulţi oameni au rămas încarceraţi. Toţi cei zece oameni răniţi au fost trasportaţi la spital. Doi dintre ei sunt în stare gravă.

Codul roşu de intervenţie a fost activat imediat după ora 23 când un telefon la 112 a anunţat carambolul de pe Drumul Naţional 19, între localităţile Botiz şi Ciuperceni.

Poliţiştii, medicii şi pompierii au găsit un microbuz ieşit în decor, într-un şanţ, un alt autoturism răsturnat în şanţul de vizavi, iar pe şosea, o maşină de teren avariată serios.
Oamenii din microbuz muncesc la o fabrică din zonă şi se îndreptau spre serviciu. Din primele date ale poliţiştilor, microbuzul în care se aflau ar fi fost lovit de autoturismul care venea din sens opus. Dar vinovată nu ar fi şoferiţa autoturismului, ci maşina de teren care ar fi izbit-o puternic din spate, iar femeia nu a mai putut evita impactul cu microbuzul.
Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here