A lăsat 60 de familii din Timișoara fără apă caldă pentru că nu a plătit facturile la utilități. Este vorba despre o administratoare de bloc din Timișoara, care s-a ales cu dosar penal pentru delapidare după ce a încasat întreținerea de la locatari, dar a băgat banii în buzunar și nu a plătit facturile de utilități, unele vechi de aproape doi ani. În trecut, femeia a lucrat în sistemul bancar.

Șaizeci de familii din oraș au rămas fără apă caldă, luna aceasta, după ce societatea de termoficare s-a sesizat că nu a încasat facturi încă din octombrie 2016 de la asociația de proprietari reprezentată de administratoarea Mărioara Petean. Femeia reprezintă, de fapt, șase asociații de proprietari din Timișoara. Modul de operare e simplu: încasează banii, dar nu plătește facturile, iar în momentul în care sunt probleme, ia bani de la o asociație și achită facturi cu țârâita. Până acum, când pe fir a intrat și Poliția, care a deschis un dosar penal pentru delapidare.

Situația a ieșit la iveală abia luna aceasta, când locatarii reprezentați de către doamna Petean au aflat că, de fapt, ea nu plătise facturile de utilități de aproape doi ani, astfel că 60 de familii care locuiesc în trei scări de bloc pe strada Gavril Musicescu nr. 8, din Timișoara, au rămas fără apă caldă, deși nu aveau nicio restanță la întreținere, scrie libertatea.ro

1 COMENTARIU

  1. cati administratori din astia au fost si sunt inca prin cluj fara dosar penal, oho . la cluj tocma’ de la sri vin planurile , cat si de unde sa ciordiles administratorii. primaria nu e deloc straina de actiuni, tine spatele hotilor cat poate. ‘traiti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here