”În această vară Floreștiul devine scena unor evenimente de anvergură (TIFF Florești). Floreștiul este o comunitate vie, vibrantă și într-o continuă dezvoltare. Floreștiul se transformă într-o localitate modernă. Un element important prin care o societate se modernizează este arta și cultura.” Așa și-a început postarea primarul comunei Florești în urmă cu câteva zile înainte de votul consilierilor de azi referitor la TIFF și Zilele Teatrului în Florești.

TIFF va celebra 20 de ani de existență cu o nouă ediție de anvergură, care se va desfășura și în Florești. Reprezentațiile vor avea loc în Parcul Poligon. TIFF este primul și cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din România și este considerat unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din întreaga regiune.

Consilierii locali din Florești au votat și aprobat organizarea a două evenimente de anvergură în comună.

Zilele Teatrului din Florești vor avea loc în zilele de 3 – 4 iulie, în Pargul Poligon. Acolo vor performa actori de la Teatrul Național din București. Spectacolele ce vor fi jucate urmează să fie anunțate. 

De asemenea, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) are loc și în Florești, în perioada 23 iunie – 1 august, cu proiecții gratuite tot în parcul Poligon. 

Vreau să vă mulțumesc celor care ați participat și pentru votul acordat pentru organizarea acestor evenimente. Floreștiul devine centrul unor evenimente de anvergură. TIFF la ajunge și la Florești, după votul dvs., iar oamenii se vor bucura de filme”, a spus Bogdan Pivariu, la finalul ședinței Consiliului Local Florești, de luni, 7 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here