Zlati: „Domnul Sturzu a candidat și el singur, pentru președinția TSD!”

259

Liberalii se amuză pe seamna Congresului PSD ce a avut loc în weekendul trecut. De altfel, deputatul clujean, Radu Zlati a transmis o declarație politică prin care îi reamintește lui Mihai Sturzu că deși s-a luat de procedura electorală cu care Dragnea a ajuns șef de partid, a ignorat că prin același procedeu a fost numit președinte TSD. 

„Ieri, în plenul Congresului Partidului Social Democrat au avut loc trei curioase evenimente: domnul Dragnea a ridicat în picioare poporul pesedist pentru ca acesta, spășit, să ceară iertare victimelor totalitarismului; domnul Iliescu a arătat de ce PSD este, încă, un partid nedemocratic; iar tânărul Sturzu a arătat de ce PSD mai este, încă, un partid comunist.

 

Evident, curiozitatea faptelor nu stă în conținutul discursurilor, ci în emitenții acestora. Căci domnul Dragnea este urmașul direct, ca mentalitate și comportament politic, al totalitarismului de care dorește să se rupă; domnul Iliescu și ai lui militoni din eșalonul II al PCR au făcut PSD așa cum este el acum, adică o armată obedientă, iară nu un partid; iar domnul Sturzu a candidat și el singur, pentru președinția TSD, adică de o manieră specific comunistă. Inadecvare, numele tău este PSD! ” explică Radu Zlati.

 

De altfel, lui Mihai Sturzu i s-a interzis astăzi participarea la o ședință BPN, deși avea drept statutar ca membru.

„Înţeleg că nu am voie să vin la şedinţă. Mi se pare revoltător. Sunt preşedintele TSD, prin statut, încă cu vot în BPN. Cum e posibil să nu te lase să intri într-un sediu de partid? (…) Am început modernizarea cu dreptul. Urmează să dăm afară pe toată lumea”, a declarat Sturzu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here