Actorul Zsolt Bogdan, de la Teatrul Maghiar Cluj, a primit aseară, în cadrul Galelor Uniter,  pentru cel mai bun actor în rol secundar, acesta fiind singurul premiu care a ajuns la Cluj Napoca.

Zsolt Bogdan a fost premiat pentru pentru rolul Roy M. Cohn din spectacolul-serial „Îngeri în America-Partea I: „Sfârşitul lumii e aproape” şi Partea a II-a: „Perestroika” – ” de Tony Kushner.

Spectacolul serial „Îngeri în America” de Tony Kushner, pus în scenă la Teatrul Maghiar de Stat Cluj a fost nominalizat la trei categorii: „cel mai bun actor în rol principal” – Ervin Szűcs pentru rolul „Prior Walter”, „cea mai bună regie” – Victor Ioan Frunză, „cea mai bună actriţă în rol secundar”, pentru Emőke Kató, „cel mai bun actor în rol secundar” – Zsolt Bogdán pentru rolul „Roy M. Cohn”.

Spectacolul „Îngeri în America” e un serial – are două părți, chiar dacă acestea sunt distincte și pot fi urmărite și separat – și a avut premiera în 17 decembrie anul trecut.

Amintim, în acest an premiul pentru întreaga activitate la Gala Premiilor Uniter l-a primit actorul clujean Anton Tauf, angajat al Teatrului Național din Cluj-Napoca de 50 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here