Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, că finalizarea lucrărilor de infrastructură din județul Cluj, susținute de Guvernul Ponta, ține doar de organizarea Executivului Consiliului Județean Cluj.

 „Lucrările de infrastructură susținute de Guvernul României pot fi finalizate printr-o bună organizare. În acest context solicităm Executivului Consiliului Județean Cluj să se implice activ, finalizarea acestor lucrări fiind imperios necesară pentru județul Cluj”, a declarat președintele PSD Cluj.

Anul trecut, când Guvernul Ponta se afla la putere, au fost alocați peste 37 de milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor județene din județul Cluj, în anul 2016.

La nivelul județului Cluj s-au fost făcute deja licitațiile și s-au semnat contractele, astfel, Consiliul Județean trebuie sa finalizeze drumurile până la sfârșitul acestui an pentru ca sumele cheltuite să poată fi decontate, în caz contrar, va trebui să aștepte până la alocarea bugetară de anul viitor.

”La Cluj s-au semnat deja contractele, au fost făcute licitațiile, iar acum tot ce a mai rămas este ca Executivul din cadrul Consiliului Județean Cluj să facă toate demersurile pentru începerea lucrărilor pe aceste tronsoane de drumuri județene și să reușim să cheltuim toți banii în acest an, astfel încât să fim printre cei care decontăm lucrările anul acesta. Dacă ei se mișcă bine, documentația este bine realizată și relația cu Ministerul este una foarte bună, cu siguranță până la sfârșitul anului aceste drumuri vor fi finalizate. Deci dacă nu se finalizează lucrările și nu ne putem deconta banii, vina este exclusiv a celor din Executivul Consiliului Județean”, a declarat Remus Lăpușan.

Drumurile județene vizate în scopul reabilitării sunt:

DJ 107 N – Băișoara – Valea Ierii – cu suma de 5.753.871 lei

DJ 109 B – Fundătura Cornești –cu suma de  7.746.240 lei

DJ 108 C – Mănăstireni – Călata – cu suma de 12.095.772 lei

DJ 107 N – Gara Râșca – Someșu Rece – cu suma de 6.696.958 lei

DJ 103 J Sâncraiu – Aluniș  – cu suma de 5.106.914 lei

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.