Adevărul din spatele morţii regelui clujean al cazionourilor

4029

În toamna anului trecut o ţară întreagă s-a trezit la o realitate ce rămânea la nivel de bănuială: spitalele nu te vindecă ci te omoară. Mai exact de la celebra dezvăluire despre Compania Hexi Pharma şi modul în care diluau dezinfectanţii folosiţi în spitalele din România şi până în prezent se încearcă implementarea unor măsuri pentru siguranţa pacienţilor din România. Acest material face referire la celebra sintagmă ”unde dai şi unde crapă”.


În ianuarie 2017, Gazeta de Cluj publica o ştire cum că unul dintre cei mai înrăiţi jucători de ruletă din Cluj-Napoca, Oun Ahmed a decedat după ce în urmă cu câteva luni a provocat bătaia ce avea să îl trimită în comă.

Pe scurt, afaceristul, arab la origine însă stabilit la Cluj-Napoca de foarte mulţi ani, se afla într-o sală de jocuri din oraş când a intrat Rupi Gabor cel la care Oun îi împrumutase în trecut aproximativ 100 de euro. În momentul în care Oun i-a cerut banii Rupi la refuzat şi astfel conflictul verbal a devenit fizic. Ghinionul lui Rupi a fost ca în momentul în care s-a văzut atacat să îi aplice un singur pumn în barbă lui Oun Ahmed.

Imediat după, Ahmed a fost transportat la spital unde a rămas preţ de mai multe săptămâni în comă, iar ulterior a decedat. Segmentul relevant în această poveste n-a fost dezvăluit de nimeni. Oun şi-a revenit din comă însă a murit din cauza altor factori.

 

Şirul întâmplărilor

Cei de la UPU asigură că nu există focare pneumonice asupra recentului internat în stare gravă, Oun Ahmed. Însă la sfârşitul lunii ianuarie lucrurile se schimbă. Din cauză că nu a fost corect îngrijit încep să îi apară pe corp răni cunoscute şi sub termenul de ”escară”. Ulterior, este operat pentru „Debridarea decizionala a părţilor”, însă  prea târziu. Infecţia îi pătrunde în corp, începe să facă febră, şi ulterior este diagnosticat cu ” Rx pulmonar. Pneumonie în plămânul stâng”. S-a încercat transferul acestuia la Boli infecţioase, lucruri ce indică faptul că şi-au dat seama de infecţia gravă, însă nu au existat locuri, astfel că a picat ideea cu transferul .Totodată, faptul că avea episoade febrile, iar acestea nu cedau la administrarea medicamentoasă arăta că deja corpul său era imun la tratament. Pe trahee Ahmed avea o infecţie cu secreţii alb-gălbui. Medici au încercat să îi cureţe puroiul însă nu au reuşit.

Spre surprinderea tuturor, în tot acest timp Ahmed îşi revenea de la lovitura primită de la Gabor, iar  în 11 ianuarie 2017 s-a trezit din comă: Evoluţia neurologica la data de 11.01.2017 este favorabila, pacientul este conştient, deschide ochii spontan, mişcări bilaterale. Desigur că în zece zile starea lui s-a agravat din cauza infecţiei. Pe 23 ianuarie se consemna faptul că respira cu greutate(din cauza puroiului), trecând printr-o semi-asfixie. Se îneca cu puroi. Ulterior…deşi i s-au aplicat manevre de resuscitare şi era monitorizat pe defibrilator, la terapie intensivă, unde i se aspirau cantităţile mari de puroi, Ahmed a pierdut lupta cu infecţia

upu cluj

Până şi medicilor le e groază să devină pacienţi

Pentru a releva cele prezentate mai sus am căutat consultarea unui specialist care să nu aibă legătură cu spitalele clujene sau persoanele ce i-au administrat tratamentul lui Oun. Ce am aflat de la acesta este demn de un film de groază.

Desigur cel mai important aspect pentru care am apelat la consultarea acestui specialist consta în a explica bănuielile că moartea arabului a survenit în urma infecţiilor din spital şi nu a altercaţiei purtată cu Rupi.

 

infectii nosocomiale

Cum ajungi criminal fără vină

Toate aceste aspecte sunt relevante, dat fiind că Rupi este acum suspect de lovituri cauzatoare de moarte şi nu încadrat pentru săvârşirea faptei de ”vatamare și alte violențe”. La rândul său fiind făcut public faptul că l-a omorât pe afaceristul Oun Ahmed, Rupi a primit numeroase mesaje de ameninţare iar autorităţile au emis un mandat european de arestare pe numele său.

Articolul 192 din Noul Cod Penal arată că pentru săvârşirea infracţiunii ”lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte” se pedepseşte cu închisoarea de la unu la cinci ani, însă următorul articol din Lege, 193 alin 1 spune că pentru săvârşirea infracţiunii ”lovirea şi alte violenţe” pedeapsa este de închisoare între trei luni şi doi ani SAU amendă.

4 COMENTARII

  1. De cand a venit in Romania Oun Ahmed a fost escroc, a inselat multi romani si arabi. A venit pentru studii la Facultatea de Constructii pe cre nu stiu daca a terminat-o pentru ca si dupa 10 ani era tot student. Cunosc multi romani pacaliti de nenorocitul Oun. Era turnator la Securitate, si-a batjocorit si fratii. A fost casatorit cu o puturoasa unguroaica ci care are so un copil. O jigodie ordinara. Trebuia sa moara mai demult, ramaneau multi romani fericiti. A pacalit si multi arabi.

  2. Asta se intampla,intr-o tara unde e debandada,nu se aplica legile,unde toti isi fura caciula unu altuia,unde cele mai elementare drepturi ale omului sint incalcate cu nesimtire,si unde doar coruptia si nemernicia mai domina!!!

  3. Asta se intampla,intr-o tara unde e debandada,nu se aplica legile,unde toti isi fura caciula unu altuia,unde cele mai elementare drepturi ale omului sint incalcate cu nesimtire,si unde doar coruptia si nemernicia mai domina!!!Pina si ce vedem la Tv,referitor la filme se cenzureaza,desi platim.

LĂSAȚI UN MESAJ