Adio cozi pentru un loc de parcare? Primăria lansează o aplicație online pentru depunerea de cereri

319

Primăria Cluj-Napoca lansează o aplicație pentru depunerea de cereri în vederea obținerii unui loc de parcare nou. În paralel, se pot depune și cereri la ghișee.

Pentru a evita cozile infernale care se formează în fiecare an la ghișeele Primăriei Cluj-Napoca, din 3 ianuarie va funcționa o aplicație care le permite cetățenilor să depună cereri online pentru un loc de parcare nou.

“În fiecare an avem cozi pentru un loc de parcare nou, ca în cazul în care după 31 martie rămân locuri Regula este primul venit, primul servit. Pentru a diminua cozile am pus la dispoziția clujenilor o aplicație informatică care le permite clujenilor să depună această cerere online începând cu 3 ianuarie. Este echivalentul unei cereri depuse la ghișeu. Cererea poate fi depusă de pe telefon sau laptop/calculator”, a anunțat, marți, primarul Emil Boc.

Pe site-ul Primăriei, la secțiunea Servicii online/Parcari/ Cereri se completează toate datele solicitate, se atașează documentele și confirmarea este trimisă pe mail.

Din 3 ianuarie se pot depune cereri și online, dar și la ghișee.