Administratorul unor blocuri din Cluj a dispărut cu banii locatarilor și este de negăsit

558

Caz incredibil la Cluj, unde un locatar incearca se dea de urma administratorului blocului in care locuieste, de pe strada Lacarmioarelor din cartierul Gheorgheni, dupa ce acesta ar fi disparut cu tot cu banii locatarilor

”Acest individ cu numele Bledea S. Ioan. Este (a fost) administratorul blocului in care locuiesc eu. De o saptamana a plecat cu toti banii incasati de la locatari pentru intretinere. Mentionez ca este administrator la mai multe blocuri din Cluj. Va rog sa faceti public aceasta informatie printr-un share! Eu sper sa-l gasesc si sa-l predau politiei”, este anuntul postat pe o pagina de socializare, scrie clujmanifest.ro, citat de bzc.ro.

omitetul de bloc a facut o instiintare catre toti locatarii si vor sesiza organele abilitate pentru a recupera banii.

Administratorul nu mai raspunde la telefon, nu mai poate fi gasit la adresele cunoscute din Manastur si Floresti. Din informatiile primite de locatari de la furnizori, acesta nu a achitat facturile pe luna Octombrie, nu a depus la Finante declaratiile pe lunile octombrie si noiembrie, si nu a platit impozitele. Acesta nu a predat actele/documentele de plata si nici suma aferenta numerarului detinut in casa. Comitetul de bloc va determina cât mai exact suma pe care administratorul Bledea S. Ioan trebuie sa o predea asociatiei, pentru a fi sesizate organele de drept in vederea recuperarii acestei sume.

1 COMENTARIU

  1. Gasiti banii furati pe la SRI, Politie etc. Cam toti administratorii si comitetele de bloc sunt turnatori , in special cei care administreaza mai multe imobile. Fura atat pentru ei cat si pentru ofiterii care i-au plantat in functii si care le tin spatele.

LĂSAȚI UN MESAJ