”Alarmă” la DNA Cluj. Inspecția Judiciară vine să analizeze două dosare importante (DOCUMENT)

1778

Inspecția Judiciară a publicat marți, pe pagina de Facebook, planul de control pe anul 2017 la parchete, printre care și la Direcția Națională Anticorupție și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. În ceea ce privește modul de anchetare la Cluj, cei de la Inspecția Judiciară vor verifica dosare ce în 2014 au ajuns pe rolul instanțelor, în special cele de la DNA Cluj.

Potrivit surselor Gazetei de Cluj, cei de la Inspecția Judiciară vor analiza modul în care s-au desfășurat urmăririle penale, colectarea de probe, audierea martorilor și construirea a două rechizitorii deja semnalate de publicația noastră ca pline de erori.

Vorbim de rechizitoriul celor de la ISCTR IT 4 și celebrul rechizitoriu al fostului președinte din Consiliul Județean Cluj, Horea Uioreanu.


Potrivit planului de control al inspectorilor se vor verifica și dosare mai vechi de doi-cinci ani de la data sesizării.

Image may contain: text


Mai multe despre ce vor găsi cei de la Inspecția Judiciară, cât și despre alte dosare pe care aceștia le au în vizor, citiți în ediția tipărită a Gazetei de Cluj.

3 COMENTARII

  1. Domnilor de la Inspectia Judiciara deplasati-va si la alte Parchete din Cluj si sa vedeti cum stau in sertare dosare cu politisti care stau pitite si au praful pe ele de doua degete,iar acestia se bat cu pumnul in piept ca si-au rezolvat dosarele.

  2. Bah trezitii careva pe astia de la DNA Cluj, sa se dea jos ca vine supracontrolul. In afara de DNA Bucuresti ;i Ploiesti, restul DNA-urilor din tara se pot desfiinta. Sunt degeaba, se doarme si se freaca menta pe rupte.

  3. DNA Cluj a intrat in hibernare. Pute de trazneste pe la Primarie, Tiketing, reabilitare cu firme de casa, aceleasi de ani buni, scump si prost, parkinguri nefinalizate dar platite si cate si mai cate.

LĂSAȚI UN MESAJ