Bătaie între șoferi în centrul Clujului. Un bărbat a fost lovit în cap rămânând inconștient

1672

 

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un conducător auto care, în urma unei altercații, ar fi agresat un alt conducător auto.

 „La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii au fost sesizați că la una dintre intersecţiile aflate în zona Pieţei Cipariu din municipiul Cluj-Napoca a avut loc o altercaţie între doi conducători auto, pe fondul căreia unul dintre aceştia i-a aplicat celuilalt o lovitură cu pumnul în zona capului, context în care victima a căzut pe stradă şi a rămas inconştientă.
Polițiștii au intervenit la locul indicat, fiind identificat agresorul, un tânăr de 19 ani, precum și victima, un bărbat de 53 ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.
Victima a fost transportată la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate.
În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală cu punerea în primejdie a vieții, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj vor continua impunerea cu fermitate a legii pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor care afectează viața, sănătatea și integritatea corporală a persoanelor.

Poza: arhiva

2 COMENTARII

  1. De fapt…….victima adevarata este tanarul care a fost agresat in P-ta Cipariu.
    Intr-o stare de ebrietate, individul de 53 de ani s-a dat jos din masina ca sa vina la masina tanarului si sa-l loveasca pe acesta. Tanarul de 19 ani a facut, ce fiecare dintre noi trebuie sau visam sa o facem: sa ne aparam cu brio in fata unui individ, care este in stare de ebrietate si recurge la violenta fizica.

    Pe langa faptul ca individul de 53 de ani, a fost primul dintre cei doi care a recurs la violenta fizica, conducea in stare de ebrietate. Dar in Romania, noi il retinem pe cel care a reusit sa se apere.

LĂSAȚI UN MESAJ