Hoca, interlopul bătăuș de polițiști din Câmpia Turzii, rămâne la bulău

1279

Magistrații de la Tribunalul Cluj au respins o contestație depusă de HOCA CAROL CLAUDIU, astfel că interlopul turdean va rămâne în continuare în arest.

”În temeiul art. 347 al. 3 şi 4 rap. la art. 346 al. 2 Cod de Procedură Penală rap. la art. 4251 al. 7 pct. 1 lit. b Cod de Procedură Penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de către inculpatul H.C.C., în prezent aflat în Penitenciarul Gherla, împotriva încheierii penale nr. 485/31.05.2017 a Judecătorului de cameră preliminară de la Judecătoria Turda. În baza art. 275 al. 2 Cod de Procedură Penală obligă inculpatul contestator să plătească în favoarea statului cheltuieli judiciare în sumă de 200 lei. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu”, arată soluția pe scurt a instanței.

În luna martie a acestui an, Hoca a bătut doi polițiști care se aflau în exercițiul funcției și a fost arestat.

”Fapta semnalată face obiectul dosarului penal nr. 493/P/2017 în care se efectuează cercetări faţă de HOCA CAROL CLAUDIU pentru săvârşirea a două infracţiuni de ultraj  (două persoane vătămate) prev. de art.257 al 1 şi 4 rap.la art. 206 C.pen., pentru care pedeapsa prevăzută de lege  este închisoarea de la 4,5 luni la 1 an şi 6 luni sau amendă.

La data de 13.03.2017 Judecătoria Turda a admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lîngă Judecătoria Turda, luându-se faţă de Hoca Carol Claudiu măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.”, arată IPJ Cluj.

Anul trecut, Hoca a fost implicat într-o altercație care a avut loc între mai mulți interlopi din localitatea turdeană, dar beneficiind de sprijinul unor relații pe care le are în cadrul secției Judiciare de la IPJ Cluj, Hoca nu a fost acuzat de nimic.

 

2 COMENTARII

 1. Evident, aveti o problema in ceea ce priveste vocabularul pe care il posedati si pe care il folositi in prezentarea unei stiri.
  Va rog sa stergeti cuvantul „bulau” pentru ca altfel va dau in judecata si cer pe cale legala daune morale deoarece nu permit sa murdariti imaginea lui Claudiu cu cuvinte urate si neprofesionale.
  Cert este ca el se afla in penitenciar nu in „bulau”.
  Va rog sa pastrati un vocabular decent altfel imi contactez imediat avocatul ca sa incepem un proces.

  Va multumesc,
  Dana M.

LĂSAȚI UN MESAJ