Consorţiul Universitaria se reunește la Cluj-Napoca

83

Conducerile și reprezentanții studenților din cele cinci universităţi tradiționale din cadrul Consorţiului Universitaria vor dezbate, în perioada 22 – 24 iunie 2018, la Cluj-Napoca, problemele de actualitate cu care se confruntă mediul universitar românesc.

În cadrul reuniunii găzduite de Universitatea Babeș-Bolyai, conducerile celor cinci universităţi ale Consorțiului vor încerca să propună soluţii comune în ceea ce priveşte finanţarea învăţământului superior şi a activităţii de cercetare, dezvoltarea infrastructurii de învățământ, relaţia universităţilor de stat cu mediul de afaceri, practica studenţească, internaţionalizarea universităţilor.

Conducerea Universității Babeș-Bolyai vă invită să participaţi vineri, 22 iunie 2018, începând de la ora 13.00, în Sala Club a UBB (str. Em. de Martonne nr.1), la conferinţa de presă care va marca deschiderea reuniunii Consorţiului Universitaria.

Din Consorţiul Universitaria fac parte Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Bucureşti, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi Academia de Studii Economice din Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ