Culmea tupeului. Un bărbat a furat un telefon, iar a doua zi s-a întors să fure și accesoriile telefonului

201

În data de 6 martie, polițiștii au identificat un bărbat, de 41 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea infracțiunii de furt în formă continuată. Acesta a furat un telefon, iar în următoarea zi s-a întors în același loc pentru a fura și accesoriile telefonului. 

”În fapt, la data de 4 martie a.c., cel în cauză ar fi sustras un telefon expus spre vânzare într-un hypermarket din cartierul Iris, din Cluj-Napoca. La data de 5 martie a.c., acesta ar fi sustras și accesoriile telefonului, cauzând un prejudiciu total de circa 3.400 de lei.

În cadrul cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul era angajat al unei societăți comerciale și avea atribuții de aranjare a mărfii pe rafturi, însă la momentul comiterii faptelor nu era în timpul serviciului. Telefonul a fost recuperat, însă acesta prezintă deteriorări”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ