Cursă nouă Cluj Napoca – Birmingham

81

Începând de vineri Blue Air a început operarea rutei Cluj-Napoca – Birmingham cu trei frecvenţe săptămânale în zilele de luni, miercuri şi vineri, mărind astfel numărul destinaţiilor disponibile cu plecare din Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, a şasea bază operaţională a operatorului aerian.

Începând cu luna martie a anului viitor, Blue Air îşi extinde prezenţa în Transilvania prin alocarea celei de-a doua aeronave Boeing 737-800, adaugând patru noi rute cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj către Londra Luton (26 martie 2017), Larnaca (9 aprilie 2017), Nisa (10 aprilie 2017) şi Hamburg (3 iunie 2017).

Din 15 iunie 2017, un zbor intern va conecta Clujul de Constanţa, litoralul Mării Negre devenind astfel foarte accesibil. De asemenea, Blue Air va creşte frecvenţele pe ruta către Dublin, de la două la trei zboruri săptămânale.

„Încă din momentul anunţării acestei rute cererea a fost mare, datorită legăturilor comerciale dintre Cluj-Napoca şi Regatul Unit, a interesului turistic foarte mare, dar şi a fluxului de studenţi. Interesul nostru pentru piaţa din Transilvania este subliniat de faptul că începând cu sezonul de vară 2017, vom aloca o a doua aeronavă Boeing 737-800 bazei din Cluj-Napoca. Dezvoltarea noastră este în concordanţă cu intenţiile noastre de a stimula turismul din judeţul Cluj.”, a spus Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

Compania estimează o creştere de 50% a traficului faţă de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri în 2016.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ