Dosare la kilogram soluționate de IPJ Cluj

1173

În urma campaniei ce a luat amploare în mass-media, cei de la Poliția Cluj s-au pus cu burta pe…carte…cartea cu șină aka ”dosare uitate”.

Sursele vrăbiuțelor Gazetei au auzit că s-a dat ordin de la București ca polițiștii clujeni să se apuce de soluționarea și clasarea dosarelor mai vechi de cinci ani, în special cele  AN, mai exact cu Autor Necunoscut.

Astfel că zeci de persoane au fost chemate să dea din nou declarații cu privire la fapte comise în urmă cu mai mulți ani, unde în calitate de martor, poate vezi-Doamne își amintesc mai multe detalii decât atunci, când s-au petrecut infracțiunile.

 

Păi ce-ai făcut măi nene? Acum ne-am trezit?

Mai ales că sunt martori care au părăsit țara sau chiar lumea celor vii!

Ce să mai spunem…mai bine mai târziu decât niciodată. Noi oricum vom urmări ce soluții se dau trei dosare AN….de dragul vremurilor bune și de curiozitatea a ce înseamnă soluționare: clasare sau măsuri preventive urmate de trimitere în judecată….

 

Ș-am încălecat pe-o șa și v-am spus la ce lucrează potera.

2 COMENTARII

  1. Multe dosare cu autor necunoscut se solutioneaza cu alimente si tigari la cei din arest care pe linga fapta lor sa zicem de exemplu furt mai recunosc 2,3,AN-uri ca tot aceeasi pedeapsa o iau!Este o practica veche!

LĂSAȚI UN MESAJ