Floreşti: deranjat de zgomotul făcut de copilul vecinului, la confruntare, a rupt un băţ de spinarea tatălui acestuia!

2361

 

Clipe grele pentru un bărbat în vârstă de 32 de ani din Floreşti: după ce s-a trezit la uşă cu vecinul din apartamentul de dedesubt şi a vrut să-l ia cu binişorul s-a trezit luat de acesta la bătaie cu o bâtă pe care omul o luase cu el şi o masca grijuliu. A scăpat de calvar doar după ce agresorul şi-a rupt bâta de trupul său și, satisfăcut de rezultat, a plecat fluierând ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat! Poliţiştii din Floreşti cercetează acum cazul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

 

Mircea Miheţ, însoţit de soţia sa îşi aşteaptă, răbdător, rândul ca să fie poftit în cabinetul de consultaţii al I.M.L. Cluj. Interpelat de reporterul Gazeta de Cluj acesta mărturiseşte – deschis şi fără fasoane – că seara precedentă fost victima unui vecin cu purtări mai mult decât stranii: “De peste un an şi jumătate, de când ne-am mutat în blocul de pe strada Cetăţii, acest individ, Chişu ne face viaţa un calvar, nouă dar şi altor vecini. Avem un băieţel de doi ani şi jumătate şi vecinul susţine permanent că micuţul face o gălăgie insuportabilă iar atunci când îi vin crizele ne înjură şi ne ameninţă că ne omoară. La fel procedează şi cu o doamnă cu doi copii care locuieşte pe aceeaşi scară cu noi. Suntem de-a dreptul disperaţi, fiindcă nu ştim cum să facem ca să-i intrăm în voie, ca să nu mai fim obiectul obsesiei lui”. Povesteşte în continuare că în seara precedentă, pe la ora 21.00, când încă nu intrase în vigoare ora de linişte,  acesta a apărut la uşa lor, după ce minute în şir le-a bătut, sălbatic, în perete. “Abia după ce-am deschis l-am văzut că ţine în mână o bâtă. Prima dată ne-a înjurat şi apoi a lovit, direct. L-am blocat la început, apoi a apucat să dea în uşa şi-n perete, după care m-a lovit, în plin, de mai multe ori peste cap, gât, spate până ce şi-a rupt bâta de trupul meu. Dar a continuat să mă lovească şi cu bucata rămasă după ce bâta s-a rupt, tăindu-mă de asemenea la mână. Apoi a plecat, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”. Bărbatul a chemat poliţia iar după descinderea oamenilor legii aceştia l-au sfătuit să se prezinte la I.M.L.Cluj pentru a-şi scoate certificat medico-legal, urmând ca după această etapă să se întoarcă la post şi să facă plângere penală împotriva vecinului violent.

 

 “La data de 1 noiembrie a.c., la nivelul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti a fost depusă o plângere penală de către un bărbat, de 32 de ani. Acesta a sesizat faptul că a fost agresat de către un vecin, în urma unor neînţelegeri. În cauză se efectueză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută de Codul penal”, a declarat, pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.PJ.Cluj.

 

 

DREPT LA REPLICĂ:

”În legătură cu subiectul publicat de zearul dumneavoatră, cu conflictul violent dintre vecinii din Florești strada Cetății, menționez că cele dclarate de către domnul Miheț Mircea, în legătură cu agresiunea asupra dânsului, sunt neadevărate în totalitae. După declarația dânsului, reiese faptul că eu eram agresorul (Chișu). Adevărul este că dumnealui a fost agresorul. Acest lucru îl pot confirma martorii care au fost de față la acest eveniment. Miheț Mircea m-a atacat fără avertisment, ieșind din apartamentul sau foarte furios, m-a lovit direct în cap cu pumnul, eu am căzut, iar în momentul în care am revenit în picioare acesta m-a lovit cu un băț peste mâna stângă, după care a fugit în apartamentul său, care este perete-n perete cu apartamentul meu. Soția acestui domn la fel de recalcitrantă, iese din apartamentul dânsei, parcurge o parte din lungimea holului blocului rupe afișele cu ora de liniște, spunând că pentru ei nu există oră de liniște și că fac ce doresc în apartamentul lor, după care vine furioasă înspre mine și soția mea, pătrunde în apartamentul nostru și încearcă să o lovească pe soția mea. Doresc să arăt prin cele enunțate mai sus, faptul că Miheț Mircea este o persoană violentă, care poate pune în pericol siguranța oricărei persoane. Plângerea penală și certificatul IML sunt depuse la Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Vă rog insistent să scoateți de pe site declarațiile false și nedovedite ale acestui individ recalcitrant.
Pe viitor vă rog să nu mai distrugeți imaginea cetățenilor, fără a lua contact cu aceștia, fără a avea dovezi și fără a verifica informația din mai multe surse”.

 

 

 

2 COMENTARII

  1. AFIRMATIILE FACUTE DE CHISU NU AU SUPORT REAL !!AFIRM ACEST LUCRU PENTRU CA AM FOST MARTOR DIRECT LA AGRESIUNEA SI VIOLENTA DESFASURATA ASUPRA VICTIMEI -MIHET!! ERAM IN APARTAMENTUL VIZAT PT LOVIRI CU PICIORUL IN USA SI PUMNII IN PERETE SAVARSITE LA ORA 21SI 13MINUTE PENTRU A PLECA IMPREUNA CU NEPOTELUL MEU DE 2,6 LUNI SI PARINTII LUI LA TARA PENTRU O PERIOADA DE TIMP CAND ACEST INDIVID -CHISU -A MANIFESTAT O AGRESIUNE PE CARE EU N-AM MAI AVUT OCAZIA SA O MAI VAD!!PERICULOS A FOST CA AM DESCHIS EU ,BUNICA USA FIIND CU BEBELUSUL DE MANA!!!!NU AM STIUT CE MANIFESTARI VIOLENTE VOR URMA !!!FARA SA STIU SI FARA SA VREAU AM PUS IN PERICOL REAL INTEGRITATEA MICUTULUI!!!!VIOLENTELE S-AU CONSUMAT IN PREZENTA MEA SI A COPILULUI CARE URLA!!! ERA ORA 21 SI 13 MINUTE CAND EU MAMA CELUI AGRESAT SI SOACRA CELEI AGRESATE AM CHEMAT IN MOMENTUL DE PANICA PE CARE L-AM TRAITPRIN 112 POLITIA!!! EU AM OFERIT ACESTORA INFORMATIA CE SE INTAMPLA SI I-AM SOLICITAT IN REGIM URGENT LA APARTAMENT!!!MI-A FOST FRICA PANA LA PANICA VAZAND VIOLENTA FARA CONTROL A ACESTUI INDIVID CARE ARE CLAR PROBLEME PSIHICE!!!!EU AM OFERIT DETALIILE PT CE S-A INTAMPLAT SI AM PRIMIT NR DE TELEFON DE LA POLITIE IN CAZ DE RECIDIVA SA SUNAM DIRECT!!SE SIMTE INCOLTIT SI INCEARCA SA MINTA !!CE-I MAI GRAV CA ARE —-ISTORIC PSIHIATRIC!!!!!—-

  2. Zi un motiv pentru care as ataca o epava ca tine la ora 9 seara cand ma joc cu copilul . Adu tu martori tai si eu pe mei da de puscarie nu mai scapi cu toti politisti tai , cum nu ai scapat de dosarul din jandarmerie asa nu scapi nici de puscarie ca ne-ai terorizat destul , te invata legea ce trebuie sa faci in viata daca tu nu esti in stare si daca politistu care pretinde ca a vazut ceva jura pe Biblie cand va veni vremea asa sa ii ajute Dumnezeu lui si familiei lui . Lasam legea sa isi spuna cuvantul si ne auzim dupa .

LĂSAȚI UN MESAJ