Fondatorul Playboy Hugh Hefner a murit la 91 de ani

170

Publicistul american Hugh M. Hefner, fondatorul Playboy, a decedat miercuri (joi, ora Românei), la vârsta de 91 de ani, a anunţat compania Playboy Enterprises, potrivit presei internaţionale.

Hefner s-a născut la data de 9 aprilie 1926 în Chicago, Illinois.

Prima ediţie a revistei Playboy, publicată în luna decembrie 1953, o avea în centrul atenţiei pe Marilyn Monroe, cu fotografiile sale din 1949.

Hefner a fondat Playboy, acum 64 de ani, cu $600 şi a transformt o revistă într-un imperiu de miloane de dolari.

De-a lungul anilor, legenda lui „Hef” a devenit tot mai puternică. Hefner a afirmat că a întreţinut relaţii sexuale cu mai mult de o mie de femei, iar cu unele dintre ele s-a şi căsătorit.

„Mi-ar plăcea ca lumea să-şi aducă aminte de mine ca omul care a schimbat cumva lumea, într-un mod pozitiv,  într-un sens social si sexual, şi aş fi foarte fericit cu asta”, a declarat Hefner pentru CNN. „Sunt un copil care a visat şi a transformat visele în realitate”, mai spunea aceasta.

Multă lume îl consideră pe cel care a transformat pijamalele din mătase în uniformă liderul revoluţiei sexuale din anii 60.

1 COMENTARIU

  1. E lumea mai bună fără el, păcat că trăim cu efectele. Un bărbat adevărat nu are nevoie de pornografie pe post de stimulent. Doar fătălăii (ca să nu spun altfel) se uită la femei goale pe ecran.

LĂSAȚI UN MESAJ