Guru Bivolaru le-a spus judecătorilor clujeni ”piss off”

611

Gregorian Bivolaru, liderul miscării MISA, le-a spus magistraților clujeni că ar prefera să nu mai fie citat la fiecare termen din cadrul procesul care se judecă la Cluj, ci doar la dezbaterea finală.

La ultimul termen al acestui proces judecătorul a trebuit să administreze încă o amânare deoarece Curtea de Apel din Paris nu a putut fi contactată.

În același timp, Comisia de eliberare condiţionată din Penitenciarul Bistriţa i-a dat lui bivolaru aviz favorabil pentru punerea în libertate.

În iunie 2013, Bivolaru a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la şase ani cu executare pentru act sexual cu un minor şi a fost extrădat în România în data de 22 iulie 2016, după ce a fost prins în Franţa.

La audierile ce au avut loc în Franţa, Bivolaru a spus că extrădarea lui ar face rău unor adepte ale sale care ocupă funcţii publice, odată cu aducerea acestuia în ţară fiind declanşată o anchetă de către mai multe structuri din MAI. Potrivit surselor citate, scopul anchetei este de a stabili dacă a fost ajutat să fugă din ţară, şi, în cazul în care se confirmă că a primit ajutor, aflarea identităţii complicilor. Astfel, vor fi făcute verificări atât în ceea ce priveşte instituţii ale statului român, cât şi persoane fizice.

Suspiciunile autorităţilor sunt întărite şi de declaraţia pe care Gregorian Bivolaru a dat-o la momentul capturării, în Franţa. „Vă rog să înţelegeţi. Dacă mă trimiteţi în România nu îmi faceţi rău doar mie ci şi mai multor adepte ale mele, care ocupă funcţii publice şi de înaltă demnitate”, ar fi declarat Bivolaru imediat după capturare, a spus Bivolaru, susţin surse apropiate anchetei.

 

1 COMENTARIU

  1. Autorul se crede smecher cu asa un titlu, dar e pur si simplu lipsit de bun simt. Plus ca e neinformat, Gregorian Bivolaru nu a spus niciodata ca in urma arestarii sale ar avea de suferit te miri ce persoane cu functii importante. E doar o gaselnita a altui smecher, ca sa-si creasca audienta, preluata de tot felul de incompetenti care se cred jurnalisti…

LĂSAȚI UN MESAJ