Huse în trend pentru deținătorii de Samsung A3

953

În ultimii ani, husele pentru telefoane nu mai sunt doar simple carcase menite să ofere protecție. Sunt preferate cele care îndeplinesc toate cerințele din punct de vedere funcțional, calitativ, dar și estetic. Pretențiile au crescut pe măsură ce piața de profil a devenit tot mai bogată în opțiuni. Iar dacă vă numărați printre cei care dețin un Samsung A3, unul dintre cele mai populare smartphone-uri, descoperim astăzi stiluri de huse apreciate și recomandate de Stifler.

 

Husele Luxury

Astfel de huse se află în topul preferințelor, însă și în topul celor mai calitative tipuri de huse. Asta pentru că au în componenţă materiale precum policarbonat și poliuretan termoplastic. Din punct de vedere al aspectului, numele husei este mai mult decât sugestiv. Asta pentru că are mici detalii metalice ce fac un contrast deosebit. Dispune de margini bine rotunjite, de combinații între texturi, de la mat la lucios, ceea ce creează un design impresionant.

O astfel de husă vine disponibilă la www.stifler.ro în diverse culori, vibrante și menite să contribuie și ele la partea de design.

 

Husele Flip Dux

Mai robuste, acestea fac parte din categoria celor clasice, însă mereu la modă. Este husa perfectă din categoria celor care acoperă și suprafața telefonului, stilul flip. Permite așadar ca folosirea dispozitivului să fie una ușoară, elegantă. Și, ca un plus, acest tip de husă poate include spațiu pentru cartea de credit.  

2_38

Protejează atât de bine încât dispune și de un design menit să își demonstreze rolul în acest sens. Pe partea din spate include o linie adâncă, verticală, care nu va permite apropierea dintre cameră și diversele suprafețe unde telefonul va fi plasat. Asta pentru că linia în cauză este în relief și delimitează foarte bine spațiul camerei.

 

Husele Mirror

3_19

Pentru cei cu gusturi sofisticate, pretențioase, o astfel de husă este fix ce trebuie. Este realizată dintr-o combinație de elemente – aluminiu și poliuretan termoplastic – ceea ce îi oferă rezistență maximă. Ce are unic și deosebit această husă se referă la aspectul său, de tip oglindă, ce poate fi așadar demonstrația faptului că acest tip de accesoriu îmbină foarte bine utilul cu plăcutul.

Interesant este de asemenea că o astfel de husă are textură lucioasă, ce impune parcă de la sine un stil elegant. Nu numai că are acele decupaje specifice telefonului, însă lasă la vedere și sigla, pentru cei care doresc să nu scoată în evidență o husă de protecție, ci mai degrabă un stil deosebit al dispozitivului mobil.

 

Acestea nu sunt singurele opțiuni. În materie de huse de înaltă calitate, create cu un accent pe partea de desing, stifler.ro dispune de varietate în recomandări. De amintit sunt și husele de tip Degrade sau cele 360˚, de asemenea posibil de ales pentru un telefon Samsung A3.

Pentru orice alt tip de brand, pentru telefoane precum Huawei, iPhone sau modele de smartphone-uri de la Samsung, magazinul online stifler.ro pune la dispoziție alte și alte huse interesante. Completează-ți ţinuta, aspectul cu o husă vibrantă și expresivă, pe gustul tău, din seria celor ce sfidează simplitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ