Ieri a fost inaugurat noul sediu de Poliție Câmpia Turzii

113

Ieri, Prefectul judeţului Cluj, Ioan Aurel Cherecheş, a participat la inaugurarea noului sediu al Poliţiei municipiului Câmpia Turzii (strada George Coşbuc, nr. 24). Cu acest prilej, la sediul poliţiei a devenit operaţional serviciul de eliberare a cazierului judiciar.

Mutarea sediului poliţiei într-o locaţie nouă este rezultatul unui protocol de colaborare încheiat la sfârşitul anului trecut între Instituţia Prefectului – Judeţul Cluj, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj şi Primăria municipiului Câmpia Turzii, iniţiatoarea acestui proiect.

Prefectul Ioan Aurel Cherecheş l-a felicitat pe şeful Poliţiei municipiului Câmpia Turzii, comisar şef de poliţie Dorel Florian Fodorean pentru implicarea întregii echipe pe care o conduce în finalizarea procesului de mutare a sediului poliţiei, precum şi pe primarul municipiului Dorin Lojigan pentru iniţiativa şi consecvenţa de care a dat dovadă pentru a pune în practică protocolul asumat.

„Noul sediu al poliţiei din Câmpia Turzii este unul modern, poate unul dintre cele mai moderne din ţară. Este în primul rând meritul autorităţilor publice locale, al consilierilor locali care prin decizia lor au venit în sprijinul locuitorilor municipiului Câmpia-Turzii. Prin mutarea în noul sediu au de câştigat atât cetăţenii, cât şi angajaţii instituţiei, poliţiştii care îşi desfăşoară activitatea în cele mai bune condiţii. Consider că este un câştig faptul că pentru un eliberarea cazierului judiciar cei care solicit acest document nu mai trebuie să facă deplasarea la Cluj-Napoca. Treptat, ne dorim punerea la dispoziţia cetăţenilor şi a altor operaţiuni care privesc eliberarea paşapoartelor sau serviciul de înmatriculări”, a declarat prefectul Cherecheş.

LĂSAȚI UN MESAJ