Ion Țiriac vrea să dea BNR în judecată și să mute turneul ATP din țară definitiv

73

Ion Ţiriac vrea să dea Banca Naționașă Română în judecată în cazul în care până la sfârşitului anului nu se va face găsi o soluţie pentru modernizarea Arenelor BNR, turneul ATP pe care-l finanţează se va muta definitiv la Budapesta.

Ion Ţiriac, om de afaceri: „Dacă cumva reușiti să faceți ceva până în decembrie, eu pot să aduc turneul înapoi, după decembrie devine proprietatea maghiarilor. Treaba e foarte simplă, noi am ținut turneul aici 23 de ani și, în fiecare an, mai făceam un pic, nu am avut dreptul să facem solidificare sau cum se numește a bazei că nu eram proprietari, că am fi făcut-o și pe aia. De asta a ajuns în paragină. Noi am ajuns la concluzia să îi dăm în judecată după ce am calculat cum s-a vândut această bază, cum a ajuns la dumnealor această bază, ce au făcut cu baza asta, și vreau să văd dacă cineva poate să se judece normal.” potrivit Digi42.

 

1 COMENTARIU

  1. BNR distruge însăși economia României, ce mai contează tenisul? De ce se află toate cele peste 100 de tone de aur ale României la Londra? Nu se putea stoca aici – le mai revedem vre-odată? Isărescu e un trădător instalat de oculta financiară care ar trebui forțat să repatrieze aurul înainte de a fi demisionat cu forța.

LĂSAȚI UN MESAJ